Meillä on rekry päällä

Copywriter / markkinointiviestinnän suunnittelija

Haemme copywriteria / markkinointiviestinnän suunnittelijaa kokoaikaisen työsuhteeseen työskentelemään lääke- ja hyvinvointialan markkinoinnin parissa.

Mainostoimisto Reflex Oy on mainonnan monitoimitalo, jonka toiminta on keskittynyt lääketeollisuuden ja hyvinvointialan yritysten palvelemiseen jo yli 35 vuoden ajan. Meitä reflexläisiä on jo 30. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita ja palveluhenkisellä asenteella, rehtiydellä sekä kovalla osaamisella erottaudumme joukosta. Toteutamme brändikonsepteja, monikanava- ja somekampanjoita sekä sisältö-, video-, printti-, web- ja tapahtumatuotantoja. Ihan kaikkea!

Toiminnassamme yhdistyvät aito asiakaspalvelu, lääkealan mittava tietotaito ja iloinen luovuus – suurella sydämellä. Olemme Reflexissä sitä mieltä, että töissä saa olla mukavaa. Aloitammekin työpäivät kotoisasti vetämällä villasukat jalkaan ja nautimme kupin kuumaa lattea (tosin juo sitä jotkut teetäkin).

Yksi meistä?

Haluatko osaksi timanttista tiimiämme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@mainosreflex.fi ja kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, missä tehtävissä loistat. Ollaan kuulolla!

Mainostoimisto Reflex Oy
Satakunnantie 31, 3. krs
20300 Turku

+358 2 6517 2200 (vaihde)
info@mainosreflex.fi
etunimi.sukunimi@mainosreflex.fi