Sinustako reflexläinen?

Mainostoimisto Reflex Oy on mainonnan monitoimitalo, jonka toiminta on keskittynyt lääketeollisuuden ja hyvinvointipalveluyritysten palvelemiseen. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 30 vuotta ja meitä reflexläisiä on jo yli 20. Palveluhenkisellä asenteella, rehtiydellä ja kovalla osaamisella erottaudumme joukosta ja vaalimme pitkiä asiakassuhteita. Toteutamme brändikonsepteja, monikanava- ja somekampanjoita, sisältö-, video-, printti-, web- ja tapahtumatuotantoja. Ihan kaikkea.

Toiminnassamme yhdistyvät aito asiakaspalvelu, lääkealan mittava tietotaito ja iloinen luovuus – suurella sydämellä. Olemme Reflexissä sitä mieltä, että töissä saa olla mukavaa. Aloitammekin työpäivät kotoisasti vetämällä villasukat jalkaan ja nautimme kupin kuumaa lattea (tosin juo sitä jotkut teetäkin).

Ovemme on aina auki loistotyypeille, vaikka avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan haussa. Jos olet aikaansaava ja luova ammattilainen, jonka kanssa on ilo tehdä töitä voisi Reflexiltä löytyä paikka juuri sinulle.

Meillä tehdään digiä, printtiä, somea – monikanavaisesti tai kohdennetulla täsmäiskulla, strategian suunnittelusta ja konseptoinnista lähtien. Tuotamme erityisesti terveysalan ja farmasian ammattilaisille sekä potilaille ja kuluttajille suunnattua markkinointia ja viestintää.

Yksi meistä?

Haluaisitko liittyä timanttiseen ammattilaistiimiimme? Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mainosreflex.fi

Mainostoimisto Reflex Oy
Satakunnantie 31, 3. krs
20300 Turku

+358 2 6517 2200 (vaihde)
info@mainosreflex.fi
etunimi.sukunimi@mainosreflex.fi