Copywriter / markkinointiviestinnän suunnittelija

Haemme copywriteria / markkinointiviestinnän suunnittelijaa kokoaikaisen työsuhteeseen työskentelemään lääke- ja hyvinvointialan markkinoinnin parissa.

Osana viestintätiimiä tuot ideoitasi aktiivisesti esille ja toteutat osuutesi töistä itsenäisesti. Kirjoitat sujuvasti ja tarkasti tekstejä vaihtuville kohderyhmille vaativien toiveiden ja alaa ohjaavien tarkkojen sääntöjen viidakossa. Osallistut konseptien ja kampanjoiden suunnitteluun sekä teet niihin liittyviä aineistoja eri brändeille.

Työskentelet tiiviisti graafikoiden ja digisuunnittelijoiden kanssa. Hoidat sujuvasti useita kokonaisuuksia ja hallitset tehtäviäsi niin, että ne valmistuvat ajallaan. Olet yhteistyöhenkinen ja hoidat palaverit niin asiakkaiden kuin kollegojenkin kanssa ammattitaidolla. Tehtävässä voi edetä ja ottaa vastuuta esimerkiksi projektien vedossa.

Mitä odotamme:

  • Kokemusta erityyppisten sisältöjen tuottamisesta ja erityisesti vahvaa näyttöä somesisällöistä ja -kanavien hallinnoinnista (Facebook,YouTube, Instagram, X, TikTok ja Linkedin).
  • Suomi sujuu kuin äidinkieli. Suullinen ja kirjallinen englantisi ovat erinomaisia, natiivitasoisesta saat ison plussan.
  • Ruotsin ja muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

  • Syvällisen, noin 50 tunnin perehdytyksen ja tuutorin tuen aloittaessasi.
  • Mielenkiintoisen, kehittyvän työn tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten brändien parissa.
  • Huippukivat työkaverit.
  • Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut.

Mainostoimisto Reflex Oy on mainonnan monitoimitalo, jonka toiminta on keskittynyt lääketeollisuuden ja hyvinvointialan yritysten palvelemiseen jo yli 35 vuoden ajan. Meitä reflexläisiä on jo 30. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita ja palveluhenkisellä asenteella, rehtiydellä sekä kovalla osaamisella erottaudumme joukosta. Toteutamme brändikonsepteja, monikanava- ja somekampanjoita sekä sisältö-, video-, printti-, web- ja tapahtumatuotantoja. Ihan kaikkea!

Toiminnassamme yhdistyvät lämminhenkinen asiakaspalvelu, lääkealan mittava tietotaito ja iloinen luovuus – suurella sydämellä. Olemme Reflexissä sitä mieltä, että töissä saa olla mukavaa. Aloitammekin työpäivät kotona tai toimistolla vaikkapa vetämällä villasukat jalkaan ja nautimme kupin kuumaa lattea (tosin juo sitä jotkut teetäkin).

Jos näet itsesi tässä työssä ja työporukassa, älä aikaile vaan hae heti, täytämme paikan sopivan tekijän löydettyämme.

Lähetä napakka hakemus, CV, mahdollinen portfoliosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla otsikolla: Hakemus – Copywriter / markkinointiviestinnän suunnittelija osoitteeseen: jyrki.auer@mainosreflex.fi. Kerro myös, milloin voit aloittaa työn. Konttorimme sijaitsee Turussa ja työskentelemme tällä hetkellä hybridimallin mukaan.

Tiedustelut tehtävään liittyen: Jyrki Auer, 050 592 9030, ti-pe klo 9–15.

sym_projekti
0

Projektia vuodessa

sym_kampanja
0

Kampanjaa

sym_brandi
0

Brändiä

sym_vision
0

Ammattilaista

Mainostoimisto Reflex Oy
Satakunnantie 31, 3. krs
20300 Turku

+358 2 6517 2200 (vaihde)
info@mainosreflex.fi
etunimi.sukunimi@mainosreflex.fi